Profileer uw bedrijf en help de voedingsmiddelenindustrie op weg naar de toekomst

Mikrocentrum en vakblad EVMI (Expertisecentrum Voedingsmiddelenindustrie) van uitgeverij Alea Publishers, bundelen de krachten en organiseren samen Food Technology 2023 op 12 en 13 april. Tijdens dit evenement komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050, waar ruim 9 miljard mensen van voedsel dienen te worden voorzien. Zowel op de beursvloer als in het congresprogramma staan oplossingen centraal om deze industrie dan ook te helpen met efficiënter, effectiever, duurzamer of zelfs geheel anders te produceren. Biedt uw bedrijf dergelijke oplossingen of innovaties die hier aan bijdragen? Proflieer dan uw bedrijf op Food Technology!

Download de informatiebrochure over exposeren

exposeren foodtech

Exposantenprofiel

Bedrijven, organisaties, onderwijs- en kennisinstellingen die zich bezig houden met de onderstaande onderwerpen kunnen zich profileren:

 • Voedselverwerking & machines
  O.a.: (Verpakkings)machines, toelevering machinebouw, sensoren, robotica, vision, camerasystemen, fotonica, drones, digitalisering, automatisering, software, ICT, big data, AI, IoT, visualisatie, reiniging, klimaatbeheersing en smart maintenance
 • Food innovatie & duurzaamheid
  O.a.: blockchain, track & trace, etiketteren, beveiliging tegen fraude, distributie, transport, logistiek, energiemanagement, opslag, koeling, verpakkingstechnologie, vertical farming (ledverlichting), voedsel van de toekomst, productontwikkeling, ingrediënten, plantaardige eiwitten, patenten, octrooien en foodprinting.
 • Voedselveiligheid 
  O.a.: hygiëne, veiligheid, certificering, beschermingsmiddelen, houdbaarheid kwaliteitsmanagement en procesbeheersing.

Ja, ik heb interesse in exposeren

Food technology exposeren

De standmogelijkheden: reserveer direct uw plaats op de beursvloer

Als exposant heeft u de keuze uit verschillende standafmetingen, namelijk: 2x2, 3x2, 3x3, 4x2, 4x3, 5x3, 6x3. Vrije standbouw is mogelijk vanaf 18m2. Verder is er een compleet pakket van stand benodigdheden en diverse communicatiemiddelen. Op de beursvloer zijn er naast uw stand ook andere mogelijkheden om uw bedrijf te profileren, zoals bijvoorbeeld op een van de themapleinen of de mogelijkheid om een lezing te verzorgen. Daarnaast zijn er nog verscheidene extra mogelijkheden voor mediacampagnes en het delen van vakinhoudelijke content via deze website en de social media kanalen van Food Technology. 

Bekijk plattegrond

robotarm klein

Waarschuwing aan exposanten: malafide uitgevers en misbruik rondom Coronavirus situatie

Regelmatig ontvangen wij signalen via onze exposanten over internationale “uitgevers” die met door hen toegezonden formulieren de suggestie wekken dat zij iets te maken hebben met een beurs waar u aan deel neemt of heeft deelgenomen. Dit geldt ook voor partijen die gebruik maken van de huidige situatie rondom het Coronavirus. Als organisatie vernemen we signalen dat partijen zich uitgeven als organisatie van Food Technology en op deze manier misbruik van u proberen te maken. Dit vindt zowel plaats via de telefoon als e-mail. Wij adviseren u ten alle tijden de bron te verifiëren. Wanneer u twijfelt, kunt u contact opnemen met de organisatie.  

Een greep uit de “uitgevers”:

 • Expo-Guide
 • Fair Expo
 • Fair Guide
 • Event Fair
 • International Fairs Directory
 • Technology Email List
 • Een steeds vernieuwende andere combinatie

Voor de volledigheid informeren wij u dat er géén enkele sprake is van samenwerking tussen de organisatie en de eerder genoemde organisaties. Wees dus alert en teken niets want deze documenten blijken een ongewenst meerjarig contract te zijn.