In Wageningen wordt ongelofelijk veel onderzocht, ontwikkeld en bedacht op het gebied van ons voedsel. We zien ze dan ook op diverse plekken terug tijdens Food Technology.
Om de juiste oplossingen te vinden in het bereiken van een efficiënt en duurzaam voedselsysteem, is het van belang dat de food, beverage en technologiewereld elkaar jaarlijks ontmoeten. Food Technology is deze ontmoetingsplek op 12 en 13 april in de Brabanthallen te Den Bosch.
We hebben een serie keynote-sprekers voor je om je vingers bij af te likken. Ter lering, inspiratie, overpeinzing en aanjaging. Iedere dag weer prachtige sprekers, wij zouden niet kunnen kiezen. Maar gelukkig hoeft dat ook niet.
Food Technology 2023 staat in de agenda voor 12 en 13 april. Een congres en beurs met uiteenlopende informatie over en rond de voedingsmiddelenindustrie.
Maak plantaardig(er) de basis van de bedrijsstrategie Plantaardig de dorm: de missie van Danielle Mol. Wat begon met een oproep op LinkedIn, groeide uit tot The GreenUp Company.
Food Technology heeft een breed aanbod voor iedereen die werkzaam is in de voedingsmiddelenindustrie. We richten ons op (nieuwe) technologie voor verwerken, automatiseren, veilig maken en houden en natuurlijk duurzaamheid.