De 1e editie van Food Technology komt eraan! Mikrocentrum en EVMI hebben hun krachten op het gebied van hightech technologie en kennis over de voedingsmiddelenindustrie gebundeld om op 13 en...
Ons voedselsysteem barst uit zijn voegen. Om iets te veranderen hebben we een krachtig en samenhangend overheidsbeleid nodig, de consument kan het niet alleen. Daarover vertelt prof.
Op 13 en 14 april vindt Food Technology 2022 plaats. Op de vakbeurs worden nieuwe technologieën en innovaties getoond, die gaan bijdragen aan het oplossen van uiteenlopende uitdagingen, zoals voedselveiligheid,...
3D-printen is bezig aan een enorme opmars. Maar in de voedingsmiddelenindustrie komen we het nog niet veel tegen. Nóg niet. Want de hindernissen zijn inmiddels beslecht.
Tijdens Food Technology, een uniek evenement in de Benelux, komen food en hightech samen. Het idee van deze beurs met congresprogramma is de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen richting 2050.
Veldhoven, 17 november 2021– Mikrocentrum en EVMI hebben in samenspraak met samenwerkingspartners en de 100 exposanten besloten de vakbeurs Food Technology, welke gepland stond op 1 en 2 december 2021,...
Processen in de voedingsindustrie worden steeds complexer met meer biotech. De vraag naar bijvoorbeeld plantaardige eiwitten en het hergebruik van afvalstromen brengen nieuwe processen met zich mee en daarmee stijgt...
Op 1 en 2 december organiseren Mikrocentrum en Vakblad EVMI de beurs Food Technology 2021. Daarbij worden nieuwe technologieën en innovaties getoond, die gaan bijdragen aan het oplossen van uiteenlopende...
De kratten zijn in eigendom en beheer van Euro Pool System, tevens initiatiefnemer van de grootschalige operatie. Ze worden geproduceerd met vermalen blauwe kratten als belangrijke grondstof.