Tijdens Food Technology kun je op 2 december na de lunch een lezing bijwonen van meet- en regeltechniekbedrijf VEGA NL. Contactloze radar, de ideale niveaumeettechniek binnen de voedingsmiddelenindustrie? Die vraag bespreken Lode...
Een pilot-project met als doel een betrouwbare luchtvoorziening met minimale CO2-uitstoot bij FrieslandCampina in Veghel. Hoe verloopt zo'n pilot? Wat zijn de resultaten en welke lessen kunnen we eruit halen? Dat...
“De coronatijd zorgt ervoor dat er extra kans is op gesjoemel met ingrediënten en de herkomst van producten”, aldus Hans van der Moolen, International Food Fraud Consultant bij Eurofins.
Verduurzaming is een belangrijke stap voor vrijwel alle Nederlandse ondernemers, maar hoe verankert u duurzaamheid in uw businessmodel? Ceel Elemans, Sector Banker Food & Agri bij ING, volgt de ontwikkelingen...
Tijdens Food Technology op 1 en 2 december vindt de 3e editie van de hackathon Redesign Your Food Business plaats. EVMI presenteert daarvoor 3 challenges.
Mikrocentrum staat in de startblokken om in 2021 weer vakbeurzen te organiseren. De veiligheid voor alle bij de vakbeurzen betrokken personen staat hierbij voor Mikrocentrum en de samenwerkingspartners altijd voorop.
Op 19 januari organiseerden Mikrocentrum en EVMI een informatiebijeenkomst voor (potentiële) exposanten. Gedurende 1,5 uur spraken Timo van Leent en Roeland Dobbelaer de ruim 150 geïnteresseerden bij over de mogelijkheden...