• 10:10-11:25
  • Zaal 2
  • Seminar Kennisplatform Labmanagers

Heineken - DSM - Aqualab Zuid

  • Jeroen van der Sluijs
  • Heineken Supply Chain
  • Maartje Franse
  • DSM Food Specialties
  • Gerard de Kock
  • Aqualab Zuid

Gerard de Kock (Adviseur Waterkwaliteit, Aqualab Zuid) zal ons vertellen hoe de kwaliteitseisen van ons water tot stand komen en hoe deze gewaarborgd en gecontroleerd worden.

Jeroen van der Sluijs (Teamleader Laboratory, Heineken Supply Chain) vertelt ons zijn ervaring hoe je tegen bepaalde kwaliteitseisen aan kunt lopen als de regelgeving (nog) niet goed aansluit op een nieuw product, zoals laag-alcoholisch bier. Hoe zorg je dan voor een betrouwbaar en veilig product? 

Maartje Franse (R&D Manager Protein House, DSM Food Specialties) zal ons vertellen hoe je werkt met de kwaliteitseisen die gesteld worden aan het concept “food grade” in een laboratorium setting. Hierbij zal zij verschillende facetten belichten, waaronder de grondstoffen, houdbaarheid en het proces.