- 09:30
- 10:00
- 10:30
- 11:00
- 11:30
- 12:00
- 12:30
- 13:00
- 13:30
- 14:00
- 14:30
- 15:00
- 15:30
- 16:00
- 16:30
- 17:00
-
Zaal 1
-
Registratie bezoekers
-
Tijd voor een voedseltransitie in de voedingsindustrie
Jaap Seidell, Hoogleraar, Vrije Universiteit
-
Pauze en bezoek Expo
-
Seminar Keep Food Simple
Onno Franse, Voorzitter Adviesraad Keep Food Simple
-
Seminar Keep Food Simple
Fons Voragen, Em. Hoogleraar Levensmiddelenchemie, Keep food Simple
-
Seminar Keep Food Simple
Peter Folstar, Voorzitter bestuur en oprichter, Keep Food Simple
-
Lunchpauze en bezoek Expo
-
Inleiding NVC seminar door Corné Huijben
-
Europese regulatie voor het gebruik van recyclaat in voedselcontactmaterialen
Gabrielle van Benthem , Application Specialist Food Contact , Intertek Polychemlab
-
De barrière folie van de toekomst
Rob Verhagen , Sustainability Director , Oerlemans Packaging Group
-
Pauze en bezoek Expo
-
Verpakkingsinnovatie in de thuisbezorging van levensmiddelen
Corné Huijben, Manager Kennisontwikkeling en Projecten, NVC
-
Seminar IFFI Food meet High Tech
Halbe Vogel, Management Consultant, Vogelvlucht
-
Plant based: opportunity or threat
Maiko van der Meer, CEO/Founder , Novish
-
Pauze
-
Innovating in dynamic unpredictable times
Johan Boot, Zelfstandig adviseur, BF&LS
-
Building local sustainable markets for Plant Based Ingredients by means of thermal cooking
Huib Vermeulen, Codrico Rotterdam BV
-
Afsluiting
-
Netwerkborrel bij organisatiestand (80)
-
Zaal 2
-
Registratie bezoekers
-
Tijd voor een voedseltransitie in de voedingsindustrie
Jaap Seidell, Hoogleraar, Vrije Universiteit
-
Pauze en bezoek Expo
-
Hoe veilig is jouw product voor de consument?
Kees Oskam, Trainer/consultant, Van Meeuwen Lubrication
-
Met een traceerbare orbitaal las, weet wat je eet
Kees Meurs, Director, Polysoude Benelux B.V.
-
Circulair product paspoort in procesindustrie
Hans van der Steen, Business manager, HDN
-
Lunchpauze en bezoek Expo
-
Contactloze radar, de ideale niveaumeettechniek binnen de voedingsmiddelen industrie?
Lode Simons, Accountmanager, VEGA NL
Ihsan Tuncer, VEGA NL
-
Hygiënisch ontwerpen en voedselveiligheid
Ijsbrand Velzeboer, Directeur, Scienta Nova
-
Pauze en bezoek Expo
-
Voedselkwaliteit, -veiligheid en -oorsprong bewijsbaar met blockchain
Victor van der Hulst , Programmamanager Blockstart, Windesheim lectoraat SCF
-
HDN Ledenvergadering
-
Pauze en bezoek Expo
-
Plantaardig en Gezond!
Sylvie Huybers , Docentonderzoeker Voeding & Gezondheid , HAS Hogeschool
-
Sustainability of Food production in Higher Education and Applied Research
Rob Bakker , Professor of applied science (Lector) , HAS Hogeschool
-
Recente ontwikkelingen in milde conservering en scheidingstechnologieën
Rob van Diepenbeek , Docent Onderzoeker , HAS Hogeschool
-
Netwerkborrel bij organisatiestand (80)
-
Zaal 3
-
Registratie bezoekers
-
Tijd voor een voedseltransitie in de voedingsindustrie
Jaap Seidell, Hoogleraar, Vrije Universiteit
-
Pauze en bezoek Expo
-
Coronacrisis werkt voedselfraude in de hand
Hans van der Moolen, International Food Integrity Consultant, Eurofins Food Safety Solutions
-
Verminder verspilling en verhoog leverbetrouwbaarheid met AI
Kristiaan Glorie , Directeur , Erasmus Q-Intelligence
-
Raman applications in the F&B industry
Rolf Wolthuis , Consultant Advanced Analysis , Endress+Hauser
-
Lunchpauze en bezoek Expo
-
How traceability software enables Tony’s to eradicate modern slavery from the cocoa chain
Lean Goedegebuure, Supply Chain Manager, Tony's Chocolonely
-
Listeriabeheersing met studies
Aldo Evers , Senior Technisch Specialist, Normec Foodcare
-
Pauze en bezoek Expo
-
3D Food printing: Delicious and healthy food for everyone
Peter Nieuwkerk , CEO/Founder , Gastronology 3D Food Works
-
Sustainability in the food sector - how do you deal with this?
Sharon Reuveni, Founder and Operations Manager, Sher Consulting and Training, a Mérieux NutriSciences Company
-
Pauze en bezoek Expo
-
Hackathon Slotbijeenkomst
-
Netwerkborrel bij organisatiestand (80)