Zaal 1 | Gesponsord door Colt International
-
Ontvangst | Welcome
-
Hoe digitalisering de voedingsindustrie kan redden
Host: Judith Witte, Hoofdredacteur, Vakblad Voedingsindustrie
Lisanne van Oosterhoud, Programmamanager, Next Tech Food Factories
Bart Winter, Supply Chain Manager, Unilever
Roef van Duin, Onafhankelijk sector expert, Self-employed
Allard Martinet, Technisch Directeur, Marel Poultry
Martijntje Vollebregt, Onderzoeker Food Technology, Wageningen University and Research
-
Pauze | Break
-
Vergroening van het energiegebruik in de voedingsindustrie vergt meer actie
Ceel Elemans, Sector Banker Food, ING
Host: Saskia Stender, Communicatiespecialist in food en foodindustrie , Netwerk Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV)
-
50% tijdwinst: integreer AI eenvoudig, direct in jouw bedrijf
John Wallbrink, CEO, Crossmedia Academy
Saskia Stender, Communicatiespecialist in food en foodindustrie, Netwerk Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV)
-
De slimme voedselfabriek van morgen
Jorn Ballas, Sales Manager, CSB-System Benelux B.V.
Host: Saskia Stender, Communicatiespecialist in food en foodindustrie, Netwerk Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV)
-
Pauze | Break
-
Herkenning en erkenning van de hygiënische Vakman
Hans van der Steen, Business Manager, HDN
-
Smarter food chains and processing (lezing in het Nederlands)
Ir. Martijntje Vollebregt, Researcher and Project Leader Systainable Food Processing, Wageningen Food & Biobased Research
-
Pauze | Break
-
-
Vacuum & Freeze Drying by Microwave
Renaat Van Geel, Managing Director-CEO, MEAM NL bv