Han Swinkels

Fresh Upstream

Identificatie van locaties in de digitale voedselketen

Hans van der Moolen

Eurofins Food Safety Solutions

Coronacrisis werkt voedselfraude in de hand

Ben Nissen

Iv-Industrie

Elektrificatie in de voedingsmiddelenindustrie (FrieslandCampina)

Bas Derissen

Hoekx en Derissen

Elektrificatie in de voedingsmiddelenindustrie (FrieslandCampina)

Ceel Elemans

ING Business Banking

Verankering van duurzaamheid in uw businessmodel

Jaap Seidell

Vrije Universiteit

Tijd voor een voedseltransitie in de voedingsindustrie

Onno Franse

Seminar Keep Food Simple

Kees Oskam

Van Meeuwen Lubrication

Hoe veilig is jouw product voor de consument?

Kees Meurs

Polysoude Benelux B.V.

Met een traceerbare orbitaal las, weet wat je eet

Hans van der Steen

HDN

Circulair product paspoort in procesindustrie

Remko Boom

Wageningen University

Gentle Food Processing: Better sustainability can also mean better products

Ir. Angelo Mencarelli

Wageningen University & Research

Fully Documented Fisheries

Dr. Puneet Mishra

Wageningen Food and Biobased Research

Spectral sensing, multi-sensor fusion and embedded spectral sensing for quality measurement in food

Drs. Ing. Joost Snels

Wageningen University & Research

Minimaliseren van kwaliteitsverliezen tijdens transport door IoT en ketentransparantie

Eelke Westra

Wageningen University & Research

Pack with impact

Halbe Vogel

Vogelvlucht

Seminar IFFI Food meet High Tech

Maiko van der Meer

Novish

Plant based: opportunity or threat

Johan Boot

BF&LS

Innovating in dynamic unpredictable times

Huib Vermeulen

Codrico Rotterdam BV

Building local sustainable markets for Plant Based Ingredients by means of thermal cooking

Lode Simons

Lode Simons

VEGA NL

Contactloze radar, de ideale niveaumeettechniek binnen de voedingsmiddelen industrie?

Ihsan Tuncer

VEGA NL

Contactloze radar, de ideale niveaumeettechniek binnen de voedingsmiddelen industrie?

Aldo Evers

Aldo Evers

Normec Foodcare

Listeriabeheersing met studies

Kathleen Malfroy

Normec Foodcare

Hoe kan Food Safety Culture de continuïteit van uw bedrijf borgen?

John van Leeuwen

Weidmüller Benelux BV

Data realiseert voorspelbare kwaliteit

Peter Nieuwkerk

Gastronology 3D Food Works

3D Food printing: Delicious and healthy food for everyone

Kendra Rademaker

MEAM NL

Microwave applications in industrial food processing

Gert Kootstra

Wageningen University and Research

Dealing with the challenges of variation and occlusion in agri-food robotics

Neil van Es

Parts on Demand

3D printen: kleurrijke mogelijkheden voor de food industrie

Rolf Wolthuis

Endress+Hauser

Raman applications in the F&B industry

Ijsbrand Velzeboer

Scienta Nova

Hygiënisch ontwerpen en voedselveiligheid

Victor van der Hulst

Victor van der Hulst

Windesheim lectoraat SCF

Voedselkwaliteit, -veiligheid en -oorsprong bewijsbaar met blockchain

Gabrielle van Benthem

Intertek Polychemlab

Europese regulatie voor het gebruik van recyclaat in voedselcontactmaterialen

Rob Verhagen

Oerlemans Packaging Group

De barrière folie van de toekomst

Heiko Emde

Pflitsch on behalf of Hemmink

The importance of hygienic cable management in the food industry. Risks, regulations, and SMART solutions

Dr. Görkem Simsek-Senel

Wageningen University and Research

Through Interoperable Data Towards a Traceable and Transparent Food System

Corné Huijben

NVC

Verpakkingsinnovatie in de thuisbezorging van levensmiddelen

Fons Voragen

Keep food Simple

Seminar Keep Food Simple

Peter Folstar

Keep Food Simple

Seminar Keep Food Simple

Joost Edens

VDH Watertechnology

Laag chloraat chloorproductie

Kristiaan Glorie

Erasmus Q-Intelligence

Verminder verspilling en verhoog leverbetrouwbaarheid met AI

Thijs Schepman

IPL Advies

Wat is jullie belangrijkste vraagstuk om klaar te zijn voor de toekomst?

Sylvie Huybers

HAS Hogeschool

Plantaardig en Gezond!

Andries Olie

Cosun Beet Company

Bright Beet Solutions: sustainability and innovation at Cosun Beet Company

Rob Bakker

Rob Bakker

HAS Hogeschool

Sustainability of Food production in Higher Education and Applied Research

Robert Lovrincic

trinamiX GmbH

Mobile NIR Spectroscopy for Farm-to-Fork Quality Control

Raymondo Adriaansen

Essity Netherlands B.V.

Houd de hygiëne in stand en verhoog de productiviteit met Tork

Onthulling All-in-One Spectral Cabinet WUR (stand 72)

Onthulling All-in-One Spectral Cabinet WUR (stand 72)

Pauze en bezoek Expo

Jon Danskin

ClydeHSI

Real-time Hyperspectral Imaging for Food Applications

Rob van Diepenbeek

HAS Hogeschool

Recente ontwikkelingen in milde conservering en scheidingstechnologieën

Frederik Aldelhof

Verhaert New Products & Services

Rise of the Smart Appliances

Lean Goedegebuure

Tony's Chocolonely

How traceability software enables Tony’s to eradicate modern slavery from the cocoa chain

Jeroen van der Sluijs

Jeroen van der Sluijs

Heineken Supply Chain

Heineken - DSM - Aqualab Zuid

Maartje Franse

Maartje Franse

DSM Food Specialties

Heineken - DSM - Aqualab Zuid

Gerard de Kock

Gerard de Kock

Aqualab Zuid

Heineken - DSM - Aqualab Zuid

Vincent Bos

Demcon

Synthetic Data for Machine Learning

Sharon Reuveni

Sher Consulting and Training, a Mérieux NutriSciences Company

Sustainability in the food sector - how do you deal with this?

Michael Nieuwesteeg

Michael Nieuwesteeg

NVC Gouda

Uitpakken voor Oekraïne

Veronika Khalaydzhi

Veronika Khalaydzhi

Club of Packagers Ukraine

Uitpakken voor Oekraïne

Lean Goedegebuure

Tony's Chocolonely

How traceability software enables Tony’s to eradicate modern slavery from the cocoa chain

Imke de Boer

Wageningen University & Research

Terug naar de roots van het Nederlandse voedselsysteem: van meer naar beter

Karin Schroën

Wageningen Universiteit

Hoe microtechnologie kan worden ingezet om levensmiddelen duurzamer te maken

Kjeld van Bommel

TNO

3D Food Printing

Dirk Schindler

FoodJet

Meer produceren met minder

Marcel Lambregts

Marcel Lambregts

Rabobank

De belangrijkste trends die verschil gaan maken in de Nederlandse food markt

Nur America

Newness

Creating sustainable practices in the food production chain

Eddie Mennen

Yaskawa

Robotica in de food, uitdagingen en mogelijkheden

Bram de Vrught

QING

Innovatie is onvoorspelbaar, het proces controleerbaar

Harold Bink

PeelPioneers

Circulaire ingredienten, hoe doen we dat (met zijn allen)

Sara Deckers

BEKO

Beperk de risico’s van microbiologische contaminatie veroorzaakt door perslucht

Peter Haring

Keep Food Simple

Keep Food Simple – Naar een gezond en duurzaamvoedsel systeem

Kevin van Koerten

NIZO Food & Health Research

Process and energy optimization

Danielle Mol

The GreenUp Company

Het maximaliseren van de potentie van de eiwittransitie

Arie Baak

VCU Robotics

Vision & Robotics -The Future Of Food Processing

Riekelt Post

RapiD Engineering

Vision & Robotics -The Future Of Food Processing

Ronald Melskens

Marel

The future is data-driven automation for reproduceable quality

Sergio Ooijens

Lely

Disruption in dairy: how the value chain can be faster, shorter and more transparent

Eva Hofland

Oceanz 3D Printing

3D printen voor de voedingsmiddelenindustrie: Innoveren én Produceren

Rui-Paulo Cunha

Meatable b.v.

Cellular agriculture more than MEAT’s the eye

Ouidiane Dhem

Mars

Quality begins with you – Strengthening a culture of commitment to quality

Jasper van Altena

Pascal Processing BV

High pressure processing als middel tegen verspilling

Coen van der Weijden

NVWA

Schoonmaak en verificatie als voorwaarden voor productie van veilige levensmiddelen

Freddy van de Kolk

Rittal

Efficiënte koeling binnen iedere zone

Joost Edens

VDH Watertechnology

Desinfectie met insitu chloor uit zoutelectrolyse

Anita van Rooijen

Endress+Hauser

Hoe kan digitalisering van laboratorium, pilot-scale en in-proces metingen de duurzaamheid van bedrijfsprocessen verhogen?

Kendra Rademaker

MEAM NL

Fruit- en groenteverwerking in microgolfinstallaties

Heiko Emde

Pflitsch (on behalf of Hemmink)

The importance of hygienic design in cable management; risks, regulations, and smart solutions

Henk Arntz

Henk Arntz

Suncom Energy

Hernieuwbare zonnewarmte voor Food & Beverage

Bas Dolman

Royal Koopmans

Nedertarwe, graag van dichtbij

Anne Klok

DSM

Plantaardige zuivel: van innovatie tot perfectie

Claire Price

DSM

Plantaardige zuivel: van innovatie tot perfectie

Rik Hennink

Koninklijke Hordijk Groep

Food PET tray out of post-consumer food PET trays

Ijsbrand Velzeboer

Scienta Nova

De leugens op mijn bord

Victor Klaren

Thinkwise

Hoe de software revolutie de agri-food sector verandert en kansen creëert

Paul Nass

RBK Group

Twin transformation

Serra Anker

NVC Nederlands Verpakkingscentrum

De toekomst van de verpakkingsrecycling in de Nederlandse levensmiddelensector

Gerard Haagh

Triskelion

Hoe zorg ik ervoor dat mijn (recycle-)materiaal aan de wettelijke eisen voor gebruik in contact met voedsel voldoet?

Aneesh Chauhan

Wageningen University & Research

Training robots to perform repetitive tasks through human demonstrations

Edo Wissink

Wageningen Food & Biobased Research

Performance and sustainability in food refrigeration

Masja Nierop Groot

Wageningen Food & Biobased Research

What are the microbiological risks for plant-based foods? Challenges and WUR tools to assess microbiological hazards

Kees van der Sar

Inventech Benelux

Beproefde analytische principes innovatief ingezet – duurzaam, efficiënt en kostenbesparend produceren

Taco Kingma

FNLI (Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie)

Circulaire en duurzame voedselverpakkingen

Ruben Wanders

FrieslandCampina

Valorisatie van emissiereductie van melk

Simon Maas

Next tech Food Factories

Next Tech Food Factories - wat is het en wat kan het voor je betekenen

Robert Jan Marringa

Next Tech Food Factories

Next Tech Food Factories - wat is het en wat kan het voor je betekenen

Anna Katharina Trull

GREEFA

The Dark Fruit Factory - Fruitsortering van de toekomst

Gert-Jan van Fessem

Hoe voedselbedrijven meer met data kunnen doen

Sjors Otten

Food For Analytics

Hoe voedselbedrijven meer met data kunnen doen