
Han Swinkels
Fresh Upstream
Identificatie van locaties in de digitale voedselketen

Hans van der Moolen
Eurofins Food Safety Solutions
Coronacrisis werkt voedselfraude in de hand

Ben Nissen
Iv-Industrie
Elektrificatie in de voedingsmiddelenindustrie (FrieslandCampina)

Bas Derissen
Hoekx en Derissen
Elektrificatie in de voedingsmiddelenindustrie (FrieslandCampina)

Ceel Elemans
ING Business Banking
Verankering van duurzaamheid in uw businessmodel

Jaap Seidell
Vrije Universiteit
Tijd voor een voedseltransitie in de voedingsindustrie

Onno Franse
Seminar Keep Food Simple

Kees Oskam
Van Meeuwen Lubrication
Hoe veilig is jouw product voor de consument?

Kees Meurs
Polysoude Benelux B.V.
Met een traceerbare orbitaal las, weet wat je eet

Hans van der Steen
HDN
Circulair product paspoort in procesindustrie

Remko Boom
Wageningen University
Gentle Food Processing: Better sustainability can also mean better products

Ir. Angelo Mencarelli
Wageningen University & Research
Fully Documented Fisheries

Dr. Puneet Mishra
Wageningen Food and Biobased Research
Spectral sensing, multi-sensor fusion and embedded spectral sensing for quality measurement in food
Drs. Ing. Joost Snels
Wageningen University & Research
Minimaliseren van kwaliteitsverliezen tijdens transport door IoT en ketentransparantie

Eelke Westra
Wageningen University & Research
Pack with impact

Halbe Vogel
Vogelvlucht
Seminar IFFI Food meet High Tech

Maiko van der Meer
Novish
Plant based: opportunity or threat

Johan Boot
BF&LS
Innovating in dynamic unpredictable times

Huib Vermeulen
Codrico Rotterdam BV
Building local sustainable markets for Plant Based Ingredients by means of thermal cooking

Lode Simons
VEGA NL
Contactloze radar, de ideale niveaumeettechniek binnen de voedingsmiddelen industrie?

Ihsan Tuncer
VEGA NL
Contactloze radar, de ideale niveaumeettechniek binnen de voedingsmiddelen industrie?

Aldo Evers
Normec Foodcare
Listeriabeheersing met studies

Kathleen Malfroy
Normec Foodcare
Hoe kan Food Safety Culture de continuïteit van uw bedrijf borgen?

John van Leeuwen
Weidmüller Benelux BV
Data realiseert voorspelbare kwaliteit
Peter Nieuwkerk
Gastronology 3D Food Works
3D Food printing: Delicious and healthy food for everyone

Kendra Rademaker
MEAM NL
Microwave applications in industrial food processing

Gert Kootstra
Wageningen University and Research
Dealing with the challenges of variation and occlusion in agri-food robotics

Neil van Es
Parts on Demand
3D printen: kleurrijke mogelijkheden voor de food industrie

Rolf Wolthuis
Endress+Hauser
Raman applications in the F&B industry

Ijsbrand Velzeboer
Scienta Nova
Hygiënisch ontwerpen en voedselveiligheid

Victor van der Hulst
Windesheim lectoraat SCF
Voedselkwaliteit, -veiligheid en -oorsprong bewijsbaar met blockchain

Gabrielle van Benthem
Intertek Polychemlab
Europese regulatie voor het gebruik van recyclaat in voedselcontactmaterialen

Rob Verhagen
Oerlemans Packaging Group
De barrière folie van de toekomst

Heiko Emde
Pflitsch on behalf of Hemmink
The importance of hygienic cable management in the food industry. Risks, regulations, and SMART solutions

Dr. Görkem Simsek-Senel
Wageningen University and Research
Through Interoperable Data Towards a Traceable and Transparent Food System

Corné Huijben
NVC
Verpakkingsinnovatie in de thuisbezorging van levensmiddelen

Fons Voragen
Keep food Simple
Seminar Keep Food Simple

Peter Folstar
Keep Food Simple
Seminar Keep Food Simple
Joost Edens
VDH Watertechnology
Laag chloraat chloorproductie

Kristiaan Glorie
Erasmus Q-Intelligence
Verminder verspilling en verhoog leverbetrouwbaarheid met AI

Thijs Schepman
IPL Advies
Wat is jullie belangrijkste vraagstuk om klaar te zijn voor de toekomst?

Sylvie Huybers
HAS Hogeschool
Plantaardig en Gezond!

Andries Olie
Cosun Beet Company
Bright Beet Solutions: sustainability and innovation at Cosun Beet Company

Rob Bakker
HAS Hogeschool
Sustainability of Food production in Higher Education and Applied Research

Robert Lovrincic
trinamiX GmbH
Mobile NIR Spectroscopy for Farm-to-Fork Quality Control

Raymondo Adriaansen
Essity Netherlands B.V.
Houd de hygiëne in stand en verhoog de productiviteit met Tork

Onthulling All-in-One Spectral Cabinet WUR (stand 72)
Pauze en bezoek Expo

Jon Danskin
ClydeHSI
Real-time Hyperspectral Imaging for Food Applications

Rob van Diepenbeek
HAS Hogeschool
Recente ontwikkelingen in milde conservering en scheidingstechnologieën

Frederik Aldelhof
Verhaert New Products & Services
Rise of the Smart Appliances

Lean Goedegebuure
Tony's Chocolonely
How traceability software enables Tony’s to eradicate modern slavery from the cocoa chain

Jeroen van der Sluijs
Heineken Supply Chain
Heineken - DSM - Aqualab Zuid

Maartje Franse
DSM Food Specialties
Heineken - DSM - Aqualab Zuid

Gerard de Kock
Aqualab Zuid
Heineken - DSM - Aqualab Zuid

Vincent Bos
Demcon
Synthetic Data for Machine Learning

Sharon Reuveni
Sher Consulting and Training, a Mérieux NutriSciences Company
Sustainability in the food sector - how do you deal with this?

Michael Nieuwesteeg
NVC Gouda
Uitpakken voor Oekraïne

Veronika Khalaydzhi
Club of Packagers Ukraine
Uitpakken voor Oekraïne

Lean Goedegebuure
Tony's Chocolonely
How traceability software enables Tony’s to eradicate modern slavery from the cocoa chain

Imke de Boer
Wageningen University & Research
Terug naar de roots van het Nederlandse voedselsysteem: van meer naar beter

Karin Schroën
Wageningen Universiteit
Hoe microtechnologie kan worden ingezet om levensmiddelen duurzamer te maken

Kjeld van Bommel
TNO
3D Food Printing

Dirk Schindler
FoodJet
Meer produceren met minder

Marcel Lambregts
Rabobank
De belangrijkste trends die verschil gaan maken in de Nederlandse food markt

Nur America
Newness
Creating sustainable practices in the food production chain

Eddie Mennen
Yaskawa
Robotica in de food, uitdagingen en mogelijkheden

Bram de Vrught
QING
Innovatie is onvoorspelbaar, het proces controleerbaar

Harold Bink
PeelPioneers
Circulaire ingredienten, hoe doen we dat (met zijn allen)

Sara Deckers
BEKO
Beperk de risico’s van microbiologische contaminatie veroorzaakt door perslucht

Peter Haring
Keep Food Simple
Keep Food Simple – Naar een gezond en duurzaamvoedsel systeem

Kevin van Koerten
NIZO Food & Health Research
Process and energy optimization

Danielle Mol
The GreenUp Company
Het maximaliseren van de potentie van de eiwittransitie

Arie Baak
VCU Robotics
Vision & Robotics -The Future Of Food Processing
Riekelt Post
RapiD Engineering
Vision & Robotics -The Future Of Food Processing
Ronald Melskens
Marel
The future is data-driven automation for reproduceable quality

Sergio Ooijens
Lely
Disruption in dairy: how the value chain can be faster, shorter and more transparent

Eva Hofland
Oceanz 3D Printing
3D printen voor de voedingsmiddelenindustrie: Innoveren én Produceren

Rui-Paulo Cunha
Meatable b.v.
Cellular agriculture more than MEAT’s the eye

Ouidiane Dhem
Mars
Quality begins with you – Strengthening a culture of commitment to quality

Jasper van Altena
Pascal Processing BV
High pressure processing als middel tegen verspilling

Coen van der Weijden
NVWA
Schoonmaak en verificatie als voorwaarden voor productie van veilige levensmiddelen

Freddy van de Kolk
Rittal
Efficiënte koeling binnen iedere zone

Joost Edens
VDH Watertechnology
Desinfectie met insitu chloor uit zoutelectrolyse
Anita van Rooijen
Endress+Hauser
Hoe kan digitalisering van laboratorium, pilot-scale en in-proces metingen de duurzaamheid van bedrijfsprocessen verhogen?

Kendra Rademaker
MEAM NL
Fruit- en groenteverwerking in microgolfinstallaties

Heiko Emde
Pflitsch (on behalf of Hemmink)
The importance of hygienic design in cable management; risks, regulations, and smart solutions

Henk Arntz
Suncom Energy
Hernieuwbare zonnewarmte voor Food & Beverage

Bas Dolman
Royal Koopmans
Nedertarwe, graag van dichtbij

Anne Klok
DSM
Plantaardige zuivel: van innovatie tot perfectie

Claire Price
DSM
Plantaardige zuivel: van innovatie tot perfectie

Rik Hennink
Koninklijke Hordijk Groep
Food PET tray out of post-consumer food PET trays
Ijsbrand Velzeboer
Scienta Nova
De leugens op mijn bord

Victor Klaren
Thinkwise
Hoe de software revolutie de agri-food sector verandert en kansen creëert
Paul Nass
RBK Group
Twin transformation

Serra Anker
NVC Nederlands Verpakkingscentrum
De toekomst van de verpakkingsrecycling in de Nederlandse levensmiddelensector

Gerard Haagh
Triskelion
Hoe zorg ik ervoor dat mijn (recycle-)materiaal aan de wettelijke eisen voor gebruik in contact met voedsel voldoet?

Aneesh Chauhan
Wageningen University & Research
Training robots to perform repetitive tasks through human demonstrations

Edo Wissink
Wageningen Food & Biobased Research
Performance and sustainability in food refrigeration

Masja Nierop Groot
Wageningen Food & Biobased Research
What are the microbiological risks for plant-based foods? Challenges and WUR tools to assess microbiological hazards

Kees van der Sar
Inventech Benelux
Beproefde analytische principes innovatief ingezet – duurzaam, efficiënt en kostenbesparend produceren

Taco Kingma
FNLI (Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie)
Circulaire en duurzame voedselverpakkingen

Ruben Wanders
FrieslandCampina
Valorisatie van emissiereductie van melk

Simon Maas
Next tech Food Factories
Next Tech Food Factories - wat is het en wat kan het voor je betekenen

Robert Jan Marringa
Next Tech Food Factories
Next Tech Food Factories - wat is het en wat kan het voor je betekenen

Anna Katharina Trull
GREEFA
The Dark Fruit Factory - Fruitsortering van de toekomst

Gert-Jan van Fessem
Hoe voedselbedrijven meer met data kunnen doen

Sjors Otten
Food For Analytics
Hoe voedselbedrijven meer met data kunnen doen