Janet Kooren

EVMI Magazine

Machinebouw in food

Marcel Janssen

Marcel Janssen

GEA

Helpen meer duurzaam de wereld te voeden

Stefan van den Hanenberg

Stefan van den Hanenberg

GEA

Helpen meer duurzaam de wereld te voeden

Edwin Telgenkamp

Edwin Telgenkamp

GEA

Helpen meer duurzaam de wereld te voeden

Marcel van den Heuvel

Marcel van den Heuvel

GEA

Helpen meer duurzaam de wereld te voeden

Thijs Taminiau

Thijs Taminiau

BOM (Brabantse Ontwikkelings Maatschappij)

Helpen meer duurzaam de wereld te voeden

Panel Moderator: Joost Vliegen

Panel Moderator: Joost Vliegen

Cluster MD BeNeLux

Helpen meer duurzaam de wereld te voeden

Mike Sietsma

Kingspan Light + Air Nederland / Colt

De noodzaak van een gezond werkklimaat binnen de Food

Jos van Dalfsen

Wafilin Systems

Revolutionizing Food Industry: Innovations in Membrane Technology for Recovery and Sustainability

Host: Judith Witte

Vakblad Voedingsindustrie

Hoe digitalisering de voedingsindustrie kan redden

Lisanne van Oosterhoud

Next Tech Food Factories

Hoe digitalisering de voedingsindustrie kan redden

Bart Winter

Unilever

Hoe digitalisering de voedingsindustrie kan redden

Roef van Duin

Self-employed

Hoe digitalisering de voedingsindustrie kan redden

Allard Martinet

Marel Poultry

Hoe digitalisering de voedingsindustrie kan redden

Martijntje Vollebregt

Wageningen University and Research

Hoe digitalisering de voedingsindustrie kan redden

John Wallbrink

Crossmedia Academy

50% tijdwinst: integreer AI eenvoudig, direct in jouw bedrijf

Saskia Stender

Netwerk Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV)

50% tijdwinst: integreer AI eenvoudig, direct in jouw bedrijf

Renaat Van Geel

MEAM NL bv

Vacuum & Freeze Drying by Microwave

Harald Schuten

Friesland Campina

The sustainable future of microbial inactivation

Hans van der Steen

HDN

Herkenning en erkenning van de hygiënische Vakman

Janet Kooren

EVMI Magazine

Generative AI as driver for business information in food packaging

Michaël Nieuwesteeg

NVC Nederlands Verpakkingscentrum

Generative AI as driver for business information in food packaging

Roel Veld

Bolletje

Ik wil Bolletje! Maar wat wil Bolletje nou eigenlijk?

Bram de Vrught

QING

Ik wil Bolletje! Maar wat wil Bolletje nou eigenlijk?

Christian Hospers

NIRAS Nederland

Hoe wordt hygiëne gewaarborgd gedurende een engineeringproces?

Aldo Evers

Normec Foodcare

Wat is het gevolg van het aanpassingsvermogen van micro-organismen aan hun omgeving voor jouw borging van de voedselveiligheid?

Host: André Mepschen

wateralliance

Revolutionizing Food Industry: Innovations in Membrane Technology for Recovery and Sustainability

Mark Boeren

Pathema

Van Oostenrijkse bergforel naar wereldwijd circulair en chemievrij koelen

Dominique Aarts

Van Oers

Duurzaamheidswetgeving; verplichte transparantie leidt tot kansen

Jop Stevens

Van Oers

Duurzaamheidswetgeving; verplichte transparantie leidt tot kansen

Dick Klaassen

Dick Klaassen

Hoppenbrouwers

Slimmer produceren tegen lagere energiekosten

Dick Klaassen

Hoppenbrouwers

Slimmer produceren tegen lagere energiekosten

Jaco Baron

Lyras

The sustainable future of microbial inactivation

Nicole Papen

Wecreate / SOL

Een stap voorblijven in onzekere tijden: De noodzaak van strategische menskracht

Charles Scriwanek

HiFlux Filtration A/S

Procesoptimalisaties en voedselveilig(er) produceren

Host: André Mepschen

wateralliance

Van Oostenrijkse bergforel naar wereldwijd circulair en chemievrij koelen

Niels Stolk

Solarus Smart Energy Solutions BV

Geïntrigeerde duurzame energie oplossingen voor procesverwarming

Ir. Martijntje Vollebregt

Wageningen Food & Biobased Research

Smarter food chains and processing (lezing in het Nederlands)

Ceel Elemans

ING

Vergroening van het energiegebruik in de voedingsindustrie vergt meer actie

Host: Saskia Stender

Netwerk Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV)

Vergroening van het energiegebruik in de voedingsindustrie vergt meer actie

Jorn Ballas

CSB-System Benelux B.V.

De slimme voedselfabriek van morgen

Host: Saskia Stender

Netwerk Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV)

De slimme voedselfabriek van morgen

Ir. Wouter Burggraaf

Burggraaf & Partners

Hygiënisch ontwerpen - laatste stand der techniek, met praktische voorbeelden