- 10:00
- 10:30
- 11:00
- 11:30
- 12:00
- 12:30
- 13:00
- 13:30
- 14:00
- 14:30
- 15:00
- 15:30
- 16:00
- 16:30
- 17:00
-
Room 1
-
Ontvangst
-
How traceability software enables Tony’s to eradicate modern slavery from the cocoa chain
Lean Goedegebuure, Supply Chain Manager, Tony's Chocolonely
-
Bezoek expo & pauze
-
De leugens op mijn bord
Ijsbrand Velzeboer, Directeur, Scienta Nova
-
3D printen voor de voedingsmiddelenindustrie: Innoveren én Produceren
Eva Hofland, Quality Manager, Oceanz 3D Printing
-
The importance of hygienic design in cable management; risks, regulations, and smart solutions
Heiko Emde, Markt Segment Manager Food&Pharma / Business Development Manager, Pflitsch (on behalf of Hemmink)
-
Bezoek expo & pauze
-
Terug naar de roots van het Nederlandse voedselsysteem: van meer naar beter
Imke de Boer, Wageningen University & Research
-
Bezoek expo & pauze
-
Training robots to perform repetitive tasks through human demonstrations
Aneesh Chauhan, Expertise leader Computer Vision & Robotics, Scenior Scientist, Wageningen University & Research
-
Performance and sustainability in food refrigeration
Edo Wissink, specialist refrigeration, Wageningen Food & Biobased Research
-
What are the microbiological risks for plant-based foods? Challenges and WUR tools to assess microbiological hazards
Masja Nierop Groot, Senior Scientist, Wageningen Food & Biobased Research
-
Netwerkborrel in de Food Area
-
Room 2
-
Ontvangst
-
How traceability software enables Tony’s to eradicate modern slavery from the cocoa chain
Lean Goedegebuure, Supply Chain Manager, Tony's Chocolonely
-
Bezoek expo & pauze
-
Hoe microtechnologie kan worden ingezet om levensmiddelen duurzamer te maken
Karin Schroën, Hoogleraar, Wageningen Universiteit
-
The future is data-driven automation for reproduceable quality
Ronald Melskens, Manager global product specialists team prepared foods, Marel
-
Creating sustainable practices in the food production chain
Nur America, Director, Newness
-
Bezoek expo & pauze
-
Terug naar de roots van het Nederlandse voedselsysteem: van meer naar beter
Imke de Boer, Wageningen University & Research
-
Bezoek expo & pauze
-
Cellular agriculture more than MEAT’s the eye
Rui-Paulo Cunha, Food Science & Application Manager, Meatable b.v.
-
Hernieuwbare zonnewarmte voor Food & Beverage
Henk Arntz, Directeur, Suncom Energy
-
Circulaire en duurzame voedselverpakkingen
Taco Kingma, Manager duurzaam verpakken, FNLI (Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie)
-
Identificatie; basis voor in de digitale voedselketen
Han Swinkels, Vertical Lead Meat , Fresh Upstream
-
Netwerkborrel in de Food Area
-
Room 3
-
Ontvangst
-
How traceability software enables Tony’s to eradicate modern slavery from the cocoa chain
Lean Goedegebuure, Supply Chain Manager, Tony's Chocolonely
-
Bezoek expo & pauze
-
Next Tech Food Factories - wat is het en wat kan het voor je betekenen
Simon Maas, Projectleider , Next tech Food Factories
Robert Jan Marringa, Kwartiermaker, Next Tech Food Factories
-
Hoe voedselbedrijven meer met data kunnen doen
Gert-Jan van Fessem, Eigenaar
Sjors Otten, Eigenaar, Food For Analytics
-
The Dark Fruit Factory - Fruitsortering van de toekomst
Henk Reitsma, GREEFA
-
Bezoek expo & pauze
-
Terug naar de roots van het Nederlandse voedselsysteem: van meer naar beter
Imke de Boer, Wageningen University & Research
-
Bezoek expo & pauze
-
Twin transformation
Paul Nass, Hoofd verkoop, RBK Group
-
Robotica in de food, uitdagingen en mogelijkheden
Eddie Mennen, Managing Director, Yaskawa
-
Vision & Robotics -The Future Of Food Processing
Arie Baak, CEO, VCU Robotics
Riekelt Post, CEO, RapiD Engineering
-
Netwerkborrel in de Food Area