- 09:30
- 10:00
- 10:30
- 11:00
- 11:30
- 12:00
- 12:30
- 13:00
- 13:30
- 14:00
- 14:30
- 15:00
- 15:30
- 16:00
- 16:30
- 17:00
- 17:30
- 18:00
-
Zaal 1
Keynote - seminars organisaties- Gentle Food Processing: Better sustainability can also mean better products Remko Boom, Hoogleraar, Wageningen University
- Pauze en bezoek Expo Onthulling All-in-One Spectral Cabinet WUR (stand 72)
- Dealing with the challenges of variation and occlusion in agri-food robotics Gert Kootstra , Assistant Professor , Wageningen University and Research
- Fully Documented Fisheries Ir. Angelo Mencarelli , Onderzoeker, Wageningen University & Research
- Spectral sensing, multi-sensor fusion and embedded spectral sensing for quality measurement in food Dr. Puneet Mishra , Scientist, Wageningen Food and Biobased Research
- Lunchpauze en bezoek expo
- Minimaliseren van kwaliteitsverliezen tijdens transport door IoT en ketentransparantie Drs. Ing. Joost Snels, Senior project manager Supply Chain Development, Wageningen University & Research
- Through Interoperable Data Towards a Traceable and Transparent Food System Dr. Görkem Simsek-Senel , Expertiseleader Food Informatics , Wageningen University and Research
- Pauze en bezoek Expo
- Wat is jullie belangrijkste vraagstuk om klaar te zijn voor de toekomst? Thijs Schepman , Management Consultant , IPL Advies
- Pack with impact Eelke Westra, Progamma Manager, Wageningen University & Research
- Pauze en bezoek expo
- Lezing Plus
- Rise of the Smart Appliances Frederik Aldelhof, Manager of Innovation Acceleration, Verhaert New Products & Services
- Netwerkborrel bij organisatiestand (stand 80)
-
Zaal 2
- Introductie lezingen
- Heineken - DSM - Aqualab Zuid Jeroen van der Sluijs, Teamleider Laboratory, Heineken Supply Chain Maartje Franse, R&D Manager Protein House, DSM Food Specialties Gerard de Kock, Adviseur Waterkwaliteit , Aqualab Zuid
- Napraten
- Bright Beet Solutions: sustainability and innovation at Cosun Beet Company Andries Olie , Sustainability Manager , Cosun Beet Company
- Pauze en bezoek Expo
- 3D printen: kleurrijke mogelijkheden voor de food industrie Neil van Es , Eigenaar , Parts on Demand
- Uitpakken voor Oekraïne Michael Nieuwesteeg, NVC Gouda Veronika Khalaydzhi , Club of Packagers Ukraine
- Pauze en bezoek Expo
- Data realiseert voorspelbare kwaliteit John van Leeuwen , Business Development Manager, Weidmüller Benelux BV
- Mobile NIR Spectroscopy for Farm-to-Fork Quality Control Robert Lovrincic , Team Leader Spectroscopy Applications , trinamiX GmbH
- Pauze en bezoek expo
- Pitches Startups
- Synthetic Data for Machine Learning Vincent Bos, Business Manager Demcon Synthetic Data, Demcon
- Netwerkborrel bij organisatiestand (stand 80)
-
Zaal 3
- Gentle Food Processing: Better sustainability can also mean better products Remko Boom, Hoogleraar, Wageningen University
- Pauze en bezoek Expo Onthulling All-in-One Spectral Cabinet WUR (stand 72)
- Microwave applications in industrial food processing Kendra Rademaker , Project Coordinator , MEAM NL
- The importance of hygienic cable management in the food industry. Risks, regulations, and SMART solutions Heiko Emde , Market Segment manager Food and Pharma, Pflitsch on behalf of Hemmink
- Pauze en bezoek Expo
- Elektrificatie in de voedingsmiddelenindustrie (FrieslandCampina) Ben Nissen, Lead engineer EI&A, Iv-Industrie Bas Derissen, Projectmanager, Hoekx en Derissen
- Houd de hygiëne in stand en verhoog de productiviteit met Tork Raymondo Adriaansen , Accountmanager BeNeLux Industry , Essity Netherlands B.V.
- Pauze en bezoek Expo
- Verankering van duurzaamheid in uw businessmodel Ceel Elemans, Sector Banker Food & Agri, ING Business Banking
- Hoe kan Food Safety Culture de continuïteit van uw bedrijf borgen? Kathleen Malfroy, Normec Foodcare
- Pauze en bezoek expo
- Laag chloraat chloorproductie Joost Edens , Business Developer , VDH Watertechnology
- Real-time Hyperspectral Imaging for Food Applications Jon Danskin, Marketing and Sales Engineer, ClydeHSI
- Netwerkborrel bij organisatiestand (stand 80)