Filter op tag: Filter op categorie:

Food technology

Lezing: Elektrificatie in de voedingsmiddelenindustrie

Een pilot-project met als doel een betrouwbare luchtvoorziening met minimale CO2-uitstoot bij FrieslandCampina in Veghel. Hoe verloopt zo'n pilot? Wat zijn de resultaten en welke lessen kunnen we eruit halen? Dat...

Lees verder
HansvanderMoolen FT2021

Lezing door Eurofins Scientific: corona en voedselfraude

“De coronatijd zorgt ervoor dat er extra kans is op gesjoemel met ingrediënten en de herkomst van producten”, aldus Hans van der Moolen, International Food Fraud Consultant bij Eurofins.

Lees verder
JL Ceel Elemans branded 017

ING op Food Technology: Duurzaamheid verankeren in uw businessmodel

Verduurzaming is een belangrijke stap voor vrijwel alle Nederlandse ondernemers, maar hoe verankert u duurzaamheid in uw businessmodel? Ceel Elemans, Sector Banker Food & Agri bij ING, volgt de ontwikkelingen...

Lees verder
Hackathon Food Technology

Doe mee aan de hackathon tijdens Food Technology!

Tijdens Food Technology op 1 en 2 december vindt de 3e editie van de hackathon Redesign Your Food Business plaats. EVMI presenteert daarvoor 3 challenges.

Lees verder
FT2021 1200x628 congresprogramma bekend

Congresprogramma Food Technology bekend: Food meets hightech

Met nog drie maanden te gaan staat het congresprogramma, genaamd Food meets hightech, stevig in de stijgers.

Lees verder
Logo keep food simple

Keep Food Simple geeft seminar tijdens Food Technology

Tijdens Food Technology is het podium van zaal 1 deels gereserveerd voor de not-for-profit organisatie Keep Food Simple.

Lees verder
FT2021 1200x628 Hygienisch bekabelen

Hygiënisch bekabelen in de voedingsmiddelenindustrie

In deze blog van Hemmink leest u alles over kabelmanagement in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder
FoodTechnology1en2december

Definitieve datum voor Food Technology 2021: 1 en 2 december, Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch

Tijdens Food Technology 2021 komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050.

Lees verder
mikrocentrum vakbeurzen 2021

Mikrocentrum in de startblokken om veilig vakbeurzen te organiseren in 2021

Mikrocentrum staat in de startblokken om in 2021 weer vakbeurzen te organiseren. De veiligheid voor alle bij de vakbeurzen betrokken personen staat hierbij voor Mikrocentrum en de samenwerkingspartners altijd voorop.

Lees verder
TImo Roeland2

Informatiebijeenkomst Food Technology 2021

Op 19 januari organiseerden Mikrocentrum en EVMI een informatiebijeenkomst voor (potentiële) exposanten. Gedurende 1,5 uur spraken Timo van Leent en Roeland Dobbelaer de ruim 150 geïnteresseerden bij over de mogelijkheden...

Lees verder
Karen Gussow EVMI

Nieuwe risico’s maken voedselveiligheid kwetsbaar

Veranderende consumptiegewoonten, fraude, vergrijzing en PFAS’s tarten de voedselveiligheid. Sommige risico’s staan op de radar, andere dreigingen zijn in opmars en nog te weinig in beeld. “Meer onderzoek is wenselijk.”

Lees verder