Ir. Angelo Mencarelli

Wageningen University & Research

Fully Documented Fisheries

Dr. Puneet Mishra

Wageningen Food and Biobased Research

Spectral sensing, multi-sensor fusion and embedded spectral sensing for quality measurement in food

Eelke Westra

Wageningen University & Research

Pack with impact

John van Leeuwen

Weidmüller Benelux BV

Data realiseert voorspelbare kwaliteit

Karel van den Brink

Schuttelaar & Partners

Waarom stokt het met de verduurzaming van plastic verpakkingen?

Kendra Rademaker

MEAM NL

Microwave applications in industrial food processing

Drs. Ing. Joost Snels

Wageningen University & Research

Minimaliseren van kwaliteitsverliezen tijdens transport door IoT en ketentransparantie

Kathleen Malfroy

Normec Foodcare

Hoe kan Food Safety Culture de continuïteit van uw bedrijf borgen?

Remco Rijsenbrij

Remco Rijsenbrij

Innofood

Toepassen van bestaande technologie in (food)-productie bedrijven – een wereld te winnen

Roeland Dobbelaer

Alea Publishers/EVMI

Debat over verduurzamingen van plastic verpakkingen in de Voedingsmiddelen Industrie

Aldo Evers

Normec Foodcare

Listeriabeheersing met studies

Lode Simons

Lode Simons

VEGA NL

Contactloze radar, de ideale niveaumeettechniek binnen de voedingsmiddelen industrie?

Ihsan Tuncer

VEGA NL

Contactloze radar, de ideale niveaumeettechniek binnen de voedingsmiddelen industrie?

Peter Nieuwkerk

Gastronology 3D Food Works

3D Food printing: Delicious and healthy food for everyone

Maiko Novish

Novish

Plant based: opportunity or threat

Halbe Vogel

Vogelvlucht

Seminar IFFI Food meet High Tech

Huib Vermeulen

Codrico Rotterdam BV

Building local sustainable markets for Plant Based Ingredients by means of thermal cooking

Dr. Görkem Simsek-Senel

Wageningen University and Research

Through Interoperable Data Towards a Traceable and Transparent Food System

Johan Boot

BF&LS

Innovating in dynamic unpredictable times

Hans van der Moolen

Eurofins Food Safety Solutions

Coronacrisis werkt voedselfraude in de hand

Ben Nissen

Iv-Industrie

Elektrificatie in de voedingsmiddelenindustrie

Bas Derissen

Hoekx en Derissen

Elektrificatie in de voedingsmiddelenindustrie

Ceel Elemans

ING Business Banking

Verankering van duurzaamheid in uw businessmodel

Jaap Seidell

Vrije Universiteit

Tijd voor een voedseltransitie in de voedingsindustrie

Fons Voragen

Seminar Keep Food Simple

Onno Franse

Seminar Keep Food Simple

Peter Folstar

Seminar Keep Food Simple

Kees Oskam

Van Meeuwen Lubrication

Hoe veilig is jouw product voor de consument?

Kees Meurs

Polysoude Benelux B.V.

Met een traceerbare orbitaal las, weet wat je eet

Hans van der Steen

HDN

Circulair product paspoort in procesindustrie

Remko Boom

Wageningen University

Gentle Food Processing: Better sustainability can also mean better products